torek, 22. julij 2014

Prenosna kahlica Potette

Poletje je čas, ko večina staršev začne z odvajanjem otrok od plenic. Na morju pa je vse skupaj še toliko bolj enostavno. Ko nam končno uspe, da nadebudneža odvadimo od plenic, pa so na obzorju že nove težave, zaradi katerih starših malodane začnemo pogrešati čas, ko smo imeli pleničarje in je bilo vse tako enostavno....

Ste na peščeni urejeni plaži, otroka pa lulat ali kakat. 
Če z lulanjem malo pogoljufamo in se pridružimo ribam pri lulanju v morje, pri kakcu ne gre tako. 
Pridete do stranišča, pa je tam vrsta. 
Ko pridete na vrsto...pa je školjka umazana, mogoče je samo 'na štrbunk', najverjetneje pa je otroka že minilo in greste znova po vročem soncu nazaj do šotorčka na plaži..kjer otrok znova pravi, da bi šel kakat. 
To je le eden od opisanih primerov, v katerih se prenosna kahlica Potette izkaže za vrhunski izdelek. 
Pa poglejmo zakaj. 



Otroška prenosna kahlica Potette je v celoti zložljiva, kar pomeni, da zavzame še manj prostora kot si ga sploh lahko zamislite (debelina zložene je med 8-10 cm).


Za razliko od klasične kahlice ima namesto dna - luknjo. V to luknjo vi nato vstavite vrečko. Ko se otrok polula/pokaka, vrečko odstranite, zavežete in odvržete. Zaradi opisanega sistema kahlice ni treba prati (kot klasične), je zmeraj čista, zaradi praktične majhnosti zmeraj pri roki. 

Kahlica je uporabna tudi na potovanjih, hribovskih izletih, v avtomobilu, prav pa bo prišla tudi po hotelih, apartmajih, kjer nimajo otroških stranišč in navsezadnje tudi doma, saj je kahlic Potette hkrati nastavek za wc školjko.
Obe 'nogi' kahlice namreč raztegnete in že prevzame funkcijo nastavka. 






















Video: 


Kahlica Potette je na voljo v različnih barvah, vrečke so priložene, naknadno jih je mogoče dokupiti. Mnogi se odločijo za uporabo klasičnih plastičnih nepremočljivih vreč. Primerna je za uporabo od 1 leta dalje, zdrži do 30 kg. 

Prenosno kahlico Potette lahko kupite v otroški trgovini Kakadu, telefonske informacije in svetovanje: 051-415-585. 

Kahlico si lahko v okviru projekta Blog ambasador tudi sposodite. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar