sreda, 8. januar 2014

Otroške postelje

Med ene najlepših posteljic za otroke v naši ponudbi brez dvoma spada otroška postelja, ki je oblikovana kot hišica za punčke. Ima seveda pomembno pomankljivost. Na voljo je zgolj in samo v dimenzijah 165 cm x 76 cm x 73 cm, ki ustrezajo nič večjemu in mogoče kaj manjšemu ležišču kot 140 cm x 70 cm. Kar seveda pomeni, da se zraven tega žabca komaj uleže osnovnošolski deklič, nikakor pa ne mami. 










Če bi jo hčerka sploh spustila vanjo. V njej hčerka namreč spi, se igra, če pa se tudi prehranjuje, pa odločate vi. Je pa čudovita. Nakup TRGOVINA KAKADU
Če niste zavili v trgovino, imate doma najbrž same fante:) 
Zato nadaljujmo s pregledom otroških postelj naše ponudbe za fante. Kadar je govora o fantih se le redko izognete besedi a v t o. Ko so majhni. In ko odrastejo. Vozila so njihova. Proizvajalci - taki in drugačni - to vedo in jih v vozila položijo (v našem primeru poležejo) že skoraj ob rojstvu. Zato imamo v ponudbi otroško posteljo avto - dirkalni avto. 
Dimenzije: 157 cm x 75 cm x 55cm. 
Postelji ustreza otroško ležišče 140 cm x 70 cm. Ležišče ni priloženo. 



In postelja avto - gasilski avto. 
Dimenzije: 190cmx75cmx45cm. 
Otroški postelji dirkalni avto ustreza klasično otroško ležišče 140 x 70 cm, ki ni vključeno. 




Obe posteljici sta leseni. V obeh otroci sanjajo podnevi in se igrajo ponoči. 
In obratno. 
V nedogled. 
In če ste se kdaj vprašali, ali obstaja ladja, na kateri ne boste dobili morske bolezni..traram, tukaj je:) 




Otroška posteljica oblikovana kot najlepša ladjica, s praktičnim predalom za shranjevanje otroških igrač in pripomočkov. Še tehnični podatki: 184cm x 81cm x 51cm. Otroški postelji ustreza otroško ležišče v velikosti 140 cm x 70 cm.  In potem so tukaj še posteljice, ki so bolj kot ne klasično oblikovane in še zmeraj izjemno lepe. To so otroška posteljica princeska, klasična dekliška postelja v beli in klasična dekliška postelja v roza različici. 









Vse otroške postelje lahko naročite v Otroški trgovini KAKADU

Ni komentarjev:

Objavite komentar