torek, 11. marec 2014

Didaktične sestavljanke - igre za najmlajše Scotchi

Kdaj točno so velcro trakovi (po domače - ježki) preplavili svetovno tržišče, ne vemo. Kot pribito pa drži, da so izvedli malo revolucijo tako pri otroških oblačilih in obutvi kot igračah. Danes boste namreč težko našli čevlje za predšolskega otroka, ki se ne zapenjajo z ježki. 
In nepogrešljivi so tudi pri seriji didaktičnih igrač za najmlajše. Tako brez njih ne bi bilo igralnih setov lesena hrana za rezenje. Sistem pritrjevanja 'z ježki' pa uporablja tudi odličen program didaktičnih sestavljank - iger za najmlajše Scotchi, ki smo jih vzeli pod današnji, nedeljski foto-pregled izdelkov. 

Celoten program Scotchi je razvila ekipa strokovnjakov, glavno vlogo med njimi so prevzeli psihologi, ki so otroke opazovali in svetovali proizvajalcem. 
Tako so produkti programa Scotchi izdelani z namenom, da spodbujajo razvoj fino - motorike, vidnega zaznavanja ter razvoj kreativnosti in domišljije. 


 In kaj je osnova vsake namizne sestavljanke Scotchi? Grafična predloga, ki jo otroci tako ali drugače dopolnjujejo s podobami. Podobe pa se na grafično predlogo pritrdijo kako pa drugače kot - z ježki. 













Nekateri seti sestavljank-iger Scotchi so primerni že za najmlajše otroke pri letu in pol (oblike recimo). Večji del jih je deklariranih za 3+. Seti so odličen didaktičen pripomoček v manjših skupinah otrok, saj so primeri za igro večih otrok hkrati. Vse sete lahko čistimo z vodo in blagim detergentom. Igrače ustrezajo navišjih zdravstvenim in varnostnim standardom in so zato priljubljen pripomoček med pedagoško stroko (vzgojitelji, specialnimi pedagogi, učitelji). Tisto, kar je pri igrači všečno pa je tudi njeja velikost. Vsi deli so sorazmerno veliki, lahko oprijemljivi. 
Dimenzije embalaže: 25 x 26,5 cm. 
Če želite opraviti nakup izdelka kliknite TUKAJ - TRGOVINA
Za svetovanje in informacije pokličite 051-346-955

Ni komentarjev:

Objavite komentar