sreda, 7. maj 2014

Čira - čara, hokus pokus!

Čeprav današnji otroci ne odraščajo v času, ko je Coperffield začaral izginotje Kipa svobode, se sprehodil skozi Kitajski zid ali lebdel nad Velikim Kanjonom, njihovo navdušenje nad magijo ni nič manjše! Naučite se kakšnega preprostega trika in preverite, kako jih bo očaral. 
Nekatere najbrž celo tako zelo, da si bodo potem zaželeli, da bi za rojstni dan prejeli kakšen set za čaranje ali knjigo za čaranje. Pri proizvajalcu Djeco so združili oboje - enostaven trik so zapakirali v embalažo v obliki knjige. In nastalal je odličen čarovniški darilni set za otroke starejše od 6ih let. 





















V osnovi (vsega vendarle ne smemo izdati, kajne?) gre ze preprost trik, ki je vsem dobro znan. Čarovnik v vrečo položi en predmet, ga začara in iz vreče potegne povsem drug predmet (rumena rutica se v vreči spremeni v rdečo recimo). V našem primeru v vrečo položimo hroščka, ki poišče medaljon. Hrošček izgine.
Pred in po tem se skupaj z njim prepričamo, da je vreča prazna (vrečo obrnemo, stresemo, ničesar ni v njej). Ključno vlogo pri čaranju odigra čarobni napoj. 












Veste, v čem je trik? Vabljeni, da ga poklonite za darilo. NAKUP: OTROŠKA TRGOVINA KAKADU. V trgovini je na voljo tudi Trik z žogicami, istega proizvajalca: KLIK. 
Za nasvet pokličite:  051-346-955. 
Če pa pišete blog, povezan z družinskim življenjem, otroci, si trik lahko v zameno za zgodbo na blogu, tudi brezplačno izposodite! Več info na kakadu.blog@gmail.com


Ni komentarjev:

Objavite komentar