sobota, 19. april 2014

Imenitne pozornosti za vsak žep!

Nemalokrat se zgodi, da se odpravimo na obisk k znancem, pa bi radi njihove otroke razveselili z drobno, skromno pozornostjo. In priznajmo si, da kljub poplavi igrač, velikokrat preprosto ostanemo brez ideje. 

Mi smo v prodajni program vključili nekaj takšnih pozornosti za različne starostne skupine, ki so prijazne za vaš žep, bodo pa brez dvoma razveselile otroke. Nekaj od njih je precej nevsakdanjih. 

Ste že slišali za nočno lučko, ki odžene pošasti? Kako da ne! Takšna lučka prav zares obstaja. Saj je nekako logično, kajti, če obstajajo pošasti, mora tudi lučka:)




Čeravno gre za čisto navadno nočno lučko s podobo pošasti, smo prepričani, da bo dosegla svoj namen in se v njeni prisotnosti pošasti, duhovi več ne bodo prikradli v otroško sobico. Nakup: Otroška trgovina Kakadu
Kot zanimivost naj povemo, da lahko na svetovnem tržišču kupite celo spraj in repelent proti duhovom in pošastim. In vsi zagotavljajo, da bodo izginili kot bi jih odpihnili s fračo. 
Je kdo omenil fračo, igračo vaše mladosti? 




Ko ne želite pokloniti katere od plastičnih, bojevniških igrač, je klasična, lesena frača z dvema kroglicama pravzaprav odrešujoč nadomestek. Ki bo všeč tudi očetom. Nakup: Otroška trgovina Kakadu. O tem, koliko bo frača všeč tudi mamam nismo čisto prepričani. Zagotovo pa bo mamam všeč naslednja inovativna pogruntavščina, ki pride v poštev zlasti za mlajše otroke. In to je žoga - balon. Pravzaprav gre za fantastično zadeva! Ker se brez težav zaleti v majhno glavico (mehka), ker je prikupna in ker se z njo lahko žogamo tudi v otroški sobici, kuhinji...V osnovi gre za balon, ki ga napihnemo znotraj tekstilne prevleke. Ko balon čez nekaj dni spusti, ga brez težav zamenjamo z novim. 



Nakup: Otroška trgovina Kakadu. 

In ko smo že ravno pri balonih, avto-balon pa poznate, kajne? Ste ga morda celo sami izdelali v srednji šoli pri kakšnem eksperimentu? Zadeva je preprosta, potem ko napihnete balon, avto postavite na stezo in dirka se prične. Za 8 in več let, po denarnici prijazni ceni. Nakup: Otroška trgovina Kakadu.




Za starejše otroke ne morete zgrešiti, če podarite katerega od številnih setov Origami v naši ponudbi. To japonsko umetnost pravzaprav poznamo vsi, le redki pa razen žabice, ladjice in kapice znamo tudi kaj zares zgibati. Seti nas odrešijo brskanja po googlu- kako se naredi, saj že vsebuje vse potrebno. 





In, verjeli ali ne, otroci se bodo iz srca razveselili tudi kred. Ali za domačo leseno tablo ali za risanje po igrišču pred blokom. Nakup: Otroška trgovina Kakadu. 




Lahko jih naučite ristanc. 
In ristanc lahko v malo drugačni različici tudi kupite tukaj: Otroška trgovina Kakadu. 




To je le nekaj bodisi izvirnih ali po drugi strani zelo običajnih idej za drobne pozornosti, pri katerih si v roke sežeta cena in dobra ideja. Več najdete v Otroški trgovini Kakadu v kategoriji Igrače za vsak žep. Igrače, ki jo želite ne najdete? Pokličite 051-346-955 in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar