sreda, 2. april 2014

Otroška lesena blagajna HAPE

Ko nakupovanje postane rutinsko opravilo, ki ga je preprosto treba opraviti na poti iz službe ali ob koncu tedna v enem od (pre)natrpanih nakupovalnih središč, pravzaprav pozabimo, kako smo kot otroci občudovali delo blagajničarke v majhni delikatesni trgovini. 
In kar otroci počno še danes. Z občudovanjem zrejo v blagajničarko, ki šteje denar, vleče kartice skozi pos terminale, skenira izdelke ali pritiska tipke. In potem bi seveda otroci to sila radi počeli tudi doma. In starši vzamejo (malo hecno se sliši): ta pravi denar, da z njim kupijo (nepravi)otroški denar in otroško blagajno. Če nas vprašate za nasvet, priporočamo nakup takšne otroške blagajne, ki že vključuje vse potrebne dodatke. In je lesena. In je plod enega najodgovornejših proizvajalcev igrač tako do otrok kot okolja - proizvajalca HAPE. Si jo pogledamo od blizu? 




Blagajna je primerne velikosti za majhne otroške rokice. Po tipkah s števili otroci pritiskajo kot da bi bili na pravi blagajni. 






Lesena otroška blagajna ima predalčke za shranjevanje bankovcev in kovancev. Tudi bankovci in plastični kovanci so priloženi in po njih si ni treba umivati rok hehe. Priložena je tudi kartica, pa skener za izdelke, pa pos terminal in listek za nujne zapiske. 












In na vrhu blagajne je tudi pisano računalo.


























Otroška lesena blagajna je v lepo oblikovani embalaži, kar ji daje dodatno vrednost, kadar jo želite podariti. 
Otroško leseno blagajno lahko kupite tukaj: TRGOVINA KAKADU 
Informacije na 051-346-955.  

Ni komentarjev:

Objavite komentar